програма за фактуриране, програма за фактури, програми за фактуриране, програма за издаване на фактури, програма за фактури по ддс, програма за писане на фактури, програма за издаване на фактури, софтуер за фактуриране, софтуер за фактури, софтуер за издаване на фактури, програма за издаване на фактури безплатна, безплатна програма за фактуриране, безплатна програма за фактури, безплатен софтуер за фактури, онлайн софтуер, онлайн фактуриране, fakturirane, фактуриране

arrow box1 boy1 boy2 boy3 digital-screen filter1 filter2 filter3 girl1 girl2 monitor main-image.png

Изключително лесен и удобен онлайн софтуер за фактуриране

Регистрация Вход за потребители

Традиция е нашият софтуер да е изключително лесен за ползване. Наследник е на РилаСофт Фактуриране - десктоп програма за фактуриране от 2005г, която се използва от повече от 5 000 потребители. Новата платформа е уеб базирана и няма нужда от инсталация. Достъпна е от всеки компютър и смартфон, навсякъде по света, като въведете Rila.tools в адресното поле на браузъра.

img
img
img
img

Палитра от полезни възможности

На Вашето внимание предлагаме палитра от полезни възможности, оптимизирана функционалност, надеждност и достъпност.

  • Онлайн платформа, няма инсталации, достъп от всеки компютър и всяка точка на света;
  • Опростен потребителски интерфейс за издаване на професионално изглеждащи фактури с ваше лого;
  • Издаване фактури, кредитни известия, дебитни известия, проформа фактури, инвойси, протоколи, оферти, приемо-предавателни протоколи, складови разписки;
  • Възможност за принтиране на документа, генериране на PDF и изпращането му по имейл, като можете да следите статуса на изпратения имейл, дали е доставен, отворен, прегледан;
  • Поддържа множество обекти към всяка ваша фирма, както и съответните алтернативни номерации на документите по обекти;
  • Справки за издадените документи;
  • Справки за продадените стоки и услуги;
  • Позволява произволни ставки за ДДС – 0%, 7%, 20% и други;
  • Позволява търговска отстъпка (Т.О.) както за ред, така и за стойността на цялата фактура;
  • Възможност за отбелязване дали и каква част от фактурите са платени;
  • Неограничен брой въведени фирми, артикули, документи;
  • Експорт на информация в excel / csv формат;
  • Автоматично попълване на клиентски данни според въведени име, ЕИК или данъчен номер;
  • Възможност за автоматично търсене и попълване данните на непознати клиенти;
  • Автоматично попълване на цените; · Поддържа единична цена с включен ДДС или без ДДС;
  • Поддържа различни валути с актуалните курсове на БНБ;
  • Поддържа неограничен брой банкови сметки;
  • Автоматично архивиране, не е нужно да правите и да съхранявате архиви;
  • Всеки издаден документ има QR код за сваляне на дигитално копие на документа;

Ако търсите програма за фактуриране, която да ви улесни работата и да ви спести време и пари, то вие сте на правилното място. Ние ви представяме нашия софтуер за фактуриране, който е създаден специално за нуждите на малкия и средния бизнес.


Нашата програма за фактуриране ви позволява да издавате фактури бързо и лесно, като използвате готови шаблони или създавате свои собствени. Вие можете да проследявате плащанията на клиентите си, да генерирате различни отчети и анализи, да изпращате фактури по имейл или да ги принтирате. Всичко това става с няколко кликвания на мишката, без да се налага да инсталирате никакъв допълнителен софтуер.


Нашата програма за фактуриране е съвместима с всички операционни системи и устройства, като ви дава възможност да работите от всяко място и всяко време. Вие имате достъп до вашите данни в облака, като се ползвате от високо ниво на сигурност и защита. Вие също така можете да се свържете с нашата поддръжка по всяко време, ако имате въпроси или проблеми.


Нашата програма за фактуриране е икономична и достъпна, като ви предлага различни планове и цени, в зависимост от вашите нужди и възможности. Вие можете да изпробвате нашия софтуер за фактуриране безплатно за 30 дни, като се регистрирате на нашия сайт. Ако сте доволни от нашите услуги, вие можете да продължите да ги ползвате с месечна или годишна такса, която включва всички функционалности и обновления.


Не изпускайте тази уникална възможност да оптимизирате вашата работа и да повишите вашата ефективност. Запознайте се с нашия софтуер за фактуриране още днес и вижте разликата!

Ползвате навсякъде

Новата платформа е уеб базирана и няма нужда от инсталация. Достъпна е от всеки компютър и смартфон, навсякъде по света, като въведете Rila.tools в адресното поле на браузъра.

Улеснения

Предлагаме Ви опростен и лесен за употреба потребителски интерфейс за издаване на професионално изглеждащи фактури с ваше лого.

Сигурност

Защитете се срещу криптовирусите, не разчитайте на несигурни носители на информация. Нашата услуга за архивиране е включена във всеки абонамент.

Улеснете счетоводителя

Можете да дадете достъп на счетоводителя си, служителите си и бизнес партньорите си, като им задавате различни нива на достъп.

Автоматизации

Автоматично попълване на клиентски данни, поредни номера на документи, дати, единични цени, допълнителни реквизити и др.

Полезни справки

Специализирани и общи справки за издадените документи, продадените стоки и услуги, контрагенти и др.

Кратко видео ръководство

image

Работа с множество фирми

Работи с фирми, които са или не са регистрирани по ЗДДС. От един акаунт, може да имате достъп до множество Ваши фирми, фирми на ваши партньори или ако сте счетоводител, фирми на Вашите клиенти.

Потребителски реквизити

Позволява добавяне на потребителски реквизити към документите, както и автоматичното им попълване, чрез набори от реквизити.

QR код във всяка фактура

Чрез QR кода, който отпечатваме на документите Ви, Вашите клиенти могат да превърнат хартиената фактура отново в дигитална, да я изтеглят, да я съхранят в дигитален масив както и да я изпратят лесно на счетоводителя или служителите си.

shape
img
img
shape
shape
shape
shape

Искате да опитате? Първият месец е безплатен!

img
Първият месец е безплатен

Искате да опитате, преди да ни се доверите?

Няма проблем. Можете да се регистрирате и безплатно да ползвате пълните възможности за един месец. Преценете дали това е софтуера, от който се нуждаете и ако сте доволни, продължете да ползвате услугите ни.

Регистрирайте се

Лесно и удобно

Искате да надникнете преди регистрация?

Ще ви покажем някои от нашите форми за документи и справки.

Регистрация

Тук внимателно попълнете името на фирмата, ЕИК, ДДС номер (ако фирмата е регистрирана по ДДС), адрес, имейл, телефон и парола. Паролата винаги може да я смените от началната страница Rila.tools. Изберете абонамент или "Засега няма да се абонирам". Кликнете "Подаване на заявка". На посочения имейл ще получите писмо, чрез което трябва да активирате акаунта. Активирането става, като кликнете бутона. Напишете Rila.tools в който и да е браузър и с имейла и паролата си ще влезете в софтуера за фактуриране.

img
img

Настройки

Чрез "Качване на лого"– можете да качите лого до 10MB. В "Номерация на документите" – задавате последния издаден номер на фактура или номерът, след който искате да започне номерацията на фактурите, дебитните или кредитни известия. Същото се отнася и за номерацията на протоколи, или оферти/проформи. В "Потребители и права" можете да добавяте потребители и да настройвате тяхното ниво на достъп. В "Незадължителни реквизити, които да се изискват във фактурите" можете да отбележите кои реквизити искате софтуерът да изисква да се попълват, преди да се издаде документ. "Настройки по подразбиране за всеки документ" – тук ако маркирате "(Т.О.) за всеки ред", когато отворите документ, по подразбиране на всеки ред ще има поле, където ще може да въведете различна търговска отстъпка за всеки ред. Във всеки изходящ документ това поле може да се премахва или добавя. В "ДДС ставка" е процента на ДДС, която да се попълва автоматично в изходящите документи. Тази стойност може да се променя във всеки изходящ документ. В списъка "Банкови сметки на фирмата" можете да въведете банковите сметки на фирмата и във всеки изходящ документ да избирате от него. За да запазите промените е необходимо да кликнете "Запис и прилагане на настройките".

Фактури

Ще дадем пример с изходящ документ ФАКТУРА. Въведете името на фирмата или ЕИК за да се появят данните на контрагента. Ако нямате данните на контрагента (до сега не сте издавали фактура на него), можете да търсите информация в публичните регистри. Пример: Въведете ЕИК 205625641 и натиснете "Търси в публичните регистри". Софтуерът ще намери данните за СТАНТЕК СОЛЮШЪНС ООД и ще ги попълни автоматично. В полето "Имейли" въведете адреси, на които можете да пращате документи по електронен път. В полето "Наименование на стоката/услугата" напишете какво искате да фактурирате. Ако вече сте фактурирали такава стока/услуга, можете да я изберете от падащото меню. В този случай софтуерът автоматично ще попълни последната фактурирана цена на тази стока/услуга. В полето "Банкова сметка" изберете сметката, която искате да се отпечати на фактурата. Ако в "НАСТРОЙКИ" има въведена една сметка, тя винаги се отпечатва в документите. Ако има въведени повече сметки, в това поле трябва задължително да изберете сметка, за да се отпечати. "Допълнителни реквизити" – тук имате пълната свобода да пишете текст, който да се появява в края на фактурата. Пример: Ако искате в края на фактурата да напишете още 3 банкови сметки. В "Наименование" напишете името на банката, а в "Съдържание" Напишете BIC, IBAN и валута. Напишете по този начин в три реда и трите сметки. В полето "Набори с реквизити" напишете име на този набор от три сметки, например "Всички сметки на фирмата" и натиснете бутон "Запази". Когато попълвате документ и искате да сложите всички сметки накрая в документа, изберете от "Набори с реквизити" "Всички сметки на банката", след това бутон "Приложи". Можете да сложите няколко набори с реквизити в един документ. В полето "Т.О." можете да въведете търговска отстъпка за цялата сума на фактурата. В полето "ДДС" можете да промените ДДС ставката. Ако полето "Ед. Цени включват ДДС" е маркирано, можете да попълвате единичните цени на стоките/услугите с включен ДДС. Ако полето "Да има Т.О. на всеки ред" е маркирано, можете да задавате различна търговска отстъпка за всяка стока/услуга, която фактурирате. Когато всичко е попълнено, с бутон "Запис и изпращане по имейл" можете директно да изпратите документа на посочения в полето "Имейли" електронен адрес. Имейлите могат да са няколко, разделени със запетая. С бутон "Запис и печат" можете да разпечатите ОРИГИНАЛ на документа. По аналогичен начин се попълват и останалите изходящи документи. Разлика има само при INVOICE, където трябва да се избере валута. Софтуерът автоматично попълва курса на БНБ.

img
img

Справки

Софтуера предлага няколко вида справки, които са опитимизирани за лесна и удобна употреба. Ще споменем три от тях:

  • "Справка по документи" - тук можете да прегледате всички видове издадени документи, групирани основно по това дали те са Изходящи или Входящи.
  • Справка "Покупки и продажби" - тук преглеждате всички първични документи, като фактура, дебитно и кредитно известие. Отново основното групиране е по това дали те са Изходящи или Входящи. Виждате сумата на ДДС, сумата за плащане и сумата, която е платена. В тази справка имате възможност да отбелязвате в колонката "Платено" сумата, която е платена по дадена фактура.
  • Справка "Фактурирани стоки и услуги" - тук се набляга на търсене на конкретни стоки и услуги, в какви документи присъстват, техният вид, номер и дата, на каква цена, какво количество, както и кои са нейните клиенти и доставчици. Отново има групиране по Входящи и Изходящи документи.
  • Справка "Контрагенти" - тук можете да преглеждате и търсите по име, ЕИК, ДДС №, имейл, телефон или други данни на контрагента, както и да правите промени в данните за контрагента. Промените не се прилагат за вече издадените документи.
img
img
img
img
shape

Прости условия за абонамент

Предлагаме два абонаментни плана. Единият е с месечна такса, другият е с годишна такса. И двата плана включват пълните възможности на софтуера.

12
лв./месец

Месечен абонамент

  • Брой контрагенти - без ограничение
  • Брой документи - без ограничение
  • Брой стоки и услуги - без ограничение
  • Брой служители - без ограничение
  • Генериране на PDF - без ограничение
  • Документи по e-mail - без ограничение
  • Поддръжка в работно време
Регистрация
120
лв./година

Годишен абонамент

  • Брой контрагенти - без ограничение
  • Брой документи - без ограничение
  • Брой стоки и услуги - без ограничение
  • Брой служители - без ограничение
  • Генериране на PDF - без ограничение
  • Документи по e-mail - без ограничение
  • Поддръжка в работно време
Регистрация

Пишете ни

[email protected]

Работно време

Всеки делничен ден от 09:30 до 19:00

Обадете се

Тел: +35929266969